Techetetlen

Techetetlen

Tesla telefon amit majd a Marson is használni fogunk?

Érkezhet a Tesla telefon ami az agyunkkal is össze lesz kötve.

2022. január 06. - Friedrich Artúr

Bizonyára Elon Musk neve mára már senkinek sem ismeretlen. A milliárdos több vállalatot is sikeresen irányít és mára a világ leggazdagabb emberei közé tartozik, annak ellenére, hogy többször a csőd széléről rántotta vissza mind a Tesla-t mind a SpaceX-et. Azonban Musk sokszor ígért sok mindent és ezt csak ritkán, vagy inkább soha nem tudta az ígért időpontban bemutatni, ha Elon bemutat valamit, szorozd meg kettővel és általában annyi időre lesz szüksége bemutatni egy új autót vagy kilőni a legújabb rakétáját. Azonban most valami teljesen új dologgal lepte meg a világot, amire talán nem is lehetett számítani.

download_4_1.jpeg

Elon Musk bemutatta a Tesla Model Pi mobiltelefont, ami legalább olyan ambíciózus és jövőbe mutató mint a vállalat többi terméke. A telefon elképesztő dolgokat ígér ami elsőre talán kivitelezhtetlennek tűnik, azonban emlékezzünk arra, hogy Elon ésmérnökei elképesztő dolgokra képesek és mindenkit meg tudnak lepni. A telefon amellett, hogy négy kamerával, napelemes töltéssel és (későbbi modellekben) színváltós hátlappal rendelkezik, természetesen 5G támogatást is kap. A készüléket főleg azzal reklámozzák, hogy a Marson is működni fog, ezt segíti elő, hogy elméletben 30 perc alatt képes lesz a napfény segítségével feltöltődni.

download.png

Musk korábban már bejelentette és meg is kezdte a Starlink műholdak felbocsátását, amivel a teljes földet lefedő villámnyors internetes hálózatot szeretne létrehozni, az új telefon pedig valószínüleg hardveresen fel lesz készítve a hálózathoz való csatlakozáshoz.

Egy másik elég megkérdőjelezhető technológia amit Elon Musk már korábban bejelentett a Neural-Link, ami lényegében a kopányába helyezett chip segítségével segít észrevenni a betegségeket, javítja az agy kapacitását és információkkal szolgál a testről. A Model Pi már lehetőség szerint támogatni fogja, így teljes összeköttetésben lehetünk a telefonunkkal.

tesla-model-pi-smartphone-5g-2022-1.jpeg

Természetesen a Tesla márkanév miatt a Tesla autónkat is jobb lesz irányítani a telefonnal, rengeteg új lehetőség nyílik majd meg azok előtt akik Tesla autót és mmobilt is birtokolnak.

Összegezve remélhetőleg Elon Musk most nem vállalt túl nagyot és 2022 végén tényleg megvásárolható lesz a készülék olyan specifikációkkal amiket ígér.

A bejegyzés trackback címe:

https://techetetlen.blog.hu/api/trackback/id/tr616804478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

steery 2022.01.07. 11:05:05

Az agy-telefon interfész = totális nonstop függőség és nyomkövetés, amitől nem lehet megszabadulni. A telefonos zaklatók imádni fogják, ha napjában több százszor is felhívhatnak valakit és állandóan csörögni fog az áldozat fejében a készülék, éjjel-nappal, az alvást, pihenést, szabadságolást is megzavarva. A pszichiátriák, elvonók dugig lesznek neuralink függőkkel és lelki sérültekkel (a Marson is!), a hekkerek meg ezerféle módon keserítik majd meg a felhasználók, szolgáltatók és fejlesztők életét. Szerintem előbb lesz a Pegasus szoftver felkészítve a Tesla telefonok meghekkelésére, minthogy piacra dobnák ezt a terméket.

Killary Fucking Clingon 2022.01.07. 12:03:22

Telsa telefon vagy Tesla telefon???

antiindex 2022.01.07. 20:06:16

Azt láttad, hogy az idióta index "Telsa" néven rakta ki a postod?!

antiindex 2022.01.07. 20:22:13

A Földön a besugárzás 1000 W per négyzetméter. 31 perc alatt az 500Wh per négyzetméter. A telefon tehát elméletileg sem lehet képes több, mint kb 1 Ah feltölteni 30 perc alatt. Plusz a napenergia átalakításnak úgy emlékszem, hogy van egy olyan 30%-os elméleti maxuimuma is.

Elon Musk egy idióta fasz.

antiindex 2022.01.07. 20:23:38

A Földön a napfény besugárzás kb. 1000 W per négyzetméter. 30 perc alatt az 500Wh per négyzetméter. A telefon tehát elméletileg sem lehet képes több, mint kb 100 Ah (5V) feltölteni 30 perc alatt. Plusz a napenergia átalakításnak úgy emlékszem, hogy van egy olyan 30%-os elméleti maxuimuma is. A 100Ah-ás akkumulátor meg egy mobilnak nulla.

Elon Musk egy idióta fasz.

TanBá · http://istenteszt.blog.hu/ 2022.01.07. 23:36:27

Ne felejtsük el ... ez már VALLÁS ! :-)
Hinni kell benne ...

Friedrich Artúr 2022.01.08. 10:05:29

@antiindex: Tudtok adni egy linket mert nem találom ? :D
süti beállítások módosítása