Techetetlen

Techetetlen

Érkezik a Nintendo Entertainment System legóból készült változata

2020. július 23. - Friedrich Artúr

A napokban szivárgott ki egy kép, amin egy LEGO kockákból készült Nintendo Entertainment System volt látható, később a dán játékgyártó megerősítette a kép hitelességét.

A LEGO és a Nintendo együttműködése viszonylag rövid múltra tekinthet vissza, mivel a két vállalat idén jelentette be , hogy közösen készítenek el különböző főleg kisgyerekeknek szánt készleteket. Ez a termék azonban más. A LEGO egy új termékcsaládjába tartozik a klasszikus játékkonzolt megelevenítő készlet is, amely főleg a felnőtteknek szól, és elsősorban a kiállíthatóságot céllozza meg, a játszahtóság ellenében.

         A LEGO konzol és kontroller 1:1 méretarányosak az eredeti játékgéppel. ( kép forrása: gamespot.com )

A dobozban összesen 2646 építőkockát találunk, melyekből a konzolon kívül egy kontroller, egy játékkazetta és egy korabeli katódsugárcsöves tévé építhető meg. A televízión nem csak egy statikus képet láhatunk, egy kis kar segítségével egy mechanika forgatja a képet, amin a klasszikus Super Mario Brothers első pályája látható. 

        A televízió oldalán található karral megelevenedik Super Mario ( kép forrása: oneesports.gg )

A készlet Magyarországon is kapható lesz augusztus elsejétől 79 990 forintos áron, ami elsőre soknak tűnik, azonban ez LEGO viszonylatban egy licenszelt termékért ekkora elemszámmal normálisnak mondható. A LEGO és a retro konzolok rajongóinak kötelező dekorációs tárgy lehet a nappaliba, vagy az iróasztalra

A bejegyzés trackback címe:

https://techetetlen.blog.hu/api/trackback/id/tr816043630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása